Hizan Kaymakamı Özçelik, Arama Kurtarma Eğitimine Katılan Gönüllüleri Ziyaret Etti

Hizan Kaymakamı Özçelik, Arama Kurtarma Eğitimine Katılan Gönüllüleri Ziyaret Etti
Bitlis'in Hizan ilçesinde, Hizan Arama Kurtarma Derneği üyelerine verilen eğitimde gönüllü üyeleri ziyaret eden Kaymakam Nurhalil Özçelik, afet ve acil durumlara karşı hazırlıklı olmanın önemine vurgu yaptı

Bitlis'in Hizan ilçesinde, afet ve acil durumlarla başa çıkabilme kapasitesini artırmak amacıyla düzenlenen arama kurtarma eğitimi sırasında, Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, eğitime katılan gönüllü üyeleri ziyaret etti.

Eğitim, Bitlis İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü (AFAD) personelleri tarafından verildi ve gönüllü üyeleri afet ve acil durumlarla mücadele konusunda eğitti. Eğitim, Hizan Öğretmenevi toplantı salonunda gerçekleşti.

aw034415-02.jpg
aw034415-02.jpg

AFAD Eğitimine Katılan Gönüllülere Teşekkür Ettİ

Kaymakam Özçelik, eğitim sırasında AFAD uzman eğitmenlerinden alınan bilgileri gönüllü üyelerle birlikte dinledi ve katılımcılara teşekkür etti. Yaptığı açıklamada,

“Meydana gelebilecek doğal afetlerde can ve mal kaybını en aza indirecek arama, kurtarma ve acil yardım tedbirlerinin alınması ve uygulanmasına yönelik bu tarz eğitimleri hepimizin alması lazım. Kaymakamlık olarak desteklerimizi esirgemeyeceğiz. İlçemizde kurulan Hizan Arama Kurtarma Derneği üyelerine ve AFAD personellerine teşekkür ederim. Bu güzel gönüllülük yolunda hepinize başarılar dilerim” dedi.

aw034415-03.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.