Tatvan'da ADEM Kursiyerleri, Emeklerinin Karşılığını Sertifika Töreniyle Aldı

Tatvan'da ADEM Kursiyerleri, Emeklerinin Karşılığını Sertifika Töreniyle Aldı
 İnternet Editörü
Tatvan ilçesinde bulunan Aile Destek Merkezi'nde (ADEM) gerçekleştirilen sertifika töreni, kursiyerlerin özverili çalışmalarının bir yansıması olarak renkli anlara sahne oldu.

Tatvan, 12 Ağustos 2023 - Bitlis'in Tatvan ilçesinde faaliyet gösteren Aile Destek Merkezi, Aile Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından hayata geçirilen projeler kapsamında düzenlenen sertifika törenine ev sahipliği yaptı. Törende, Tatvan Halk Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki kursiyerler, 'Önleyici Rehberlik Hizmetleri' kapsamındaki 3 aylık süreç boyunca aldıkları seminerlerin ardından sertifikalarını almaya hak kazandılar.

aw006929-09.jpg
Tatvan'da ADEM Kursiyerleri, Emeklerinin Karşılığını Sertifika Töreniyle Aldı

Aile Destek Merkezi'nde Özel Mezuniyet Töreni ve Sergi

Tören, Aile Destek Merkezi bahçesinde düzenlenen özel bir programla gerçekleşti. Kursiyerlere, tamamladıkları programların yanı sıra okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayanlara da özel bir mezuniyet töreni düzenlendi. Giyim sınıfı öğrencileri, dönem boyunca emek vererek hazırladıkları kıyafetleri bir defileyle sergilerken, el emeği ürünler de sergide yerini aldı.

Törene kurum amirlerinin eşleri de katılım göstererek destek verdi. Törenin en dokunaklı anlarından biri, depremzede bir kursiyerin sürpriz bir piyano resitali sunması oldu. Kursiyerler, teşvik ödemeleri ve sertifikalarının yanı sıra aldıkları eğitimle yeni beceriler kazanmanın gururunu yaşadılar.

Tatvan Aile Destek Merkezi, topluma değer katan projeleri ve kursiyerlerinin başarılarıyla bir kez daha önemli bir misyon üstlendiğini kanıtlamış oldu.

aw006929-02.jpg

aw006929-03.jpg

aw006929-04.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.