Yurt Kayıt Başvuruları Hızla Yaklaşıyor: Son Gün 16 Eylül!

Yurt Kayıt Başvuruları Hızla Yaklaşıyor: Son Gün 16 Eylül!
 Muhabir
Gençlik ve Spor Bakanlığı yurt kayıt başvuruları, 16 Eylül Cumartesi günü sona eriyor.

Gençlik ve Spor Bakanlığı (GSB), üniversite öğrencileri için yurt kayıt başvurularının son tarihini hatırlatıyor. Yurt kayıtları, 16 Eylül Cumartesi günü saat 23.00'te sona erecek. Başvurular sonuçlandıktan sonra, öğrenciler başvuru sonuçlarını "https://www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvuru-sonucu-sorgulama" linkinden öğrenebilirler.

Yurt Kaydı İçin Son Tarih: 16 Eylül, 23.00

Yurtlara yerleşmeye hak kazanan öğrenciler, kayıt işlemlerini e-Devlet üzerinden, 16 Eylül saat 23.00'e kadar tamamlamalıdırlar. Kayıt işlemlerinin tamamlanması için ilk kayıt ücretinin ödenmesi ve e-Devlet üzerinden taahhütname onayı verilmesi gerekmektedir. Unutulmamalıdır ki ilk kayıt ücretini süresinde ödemeyenlerin yurt hakkı geçersiz sayılacaktır.

Yurt kayıt işlemleri sırasında herhangi bir sorun yaşayan öğrenciler, "ALO GSB (444 0 472)" hattını arayarak veya bakanlık ile Kredi ve Yurtlar Kurumu'nun sosyal medya hesaplarından yardım talebinde bulunabilirler. Öğrencilerin kayıt işlemlerini tamamlamaları için son gün olan 16 Eylül'e kadar gerekli adımları atmaları önemlidir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.