Kreş Çocukları Kumbaralarını Gazze'ye Bağışladı

Kreş Çocukları Kumbaralarını Gazze'ye Bağışladı
Adana'daki bir kreşte eğitim gören çocuklar, kumbaralarındaki biriktirdikleri harçlıkları Gazze'deki çocuklara ulaştırmak üzere Umut Kervanı'na bağışladı.

Adana'da Yarım Elma Çocuk Kreşi'nde eğitim gören minikler, kumbaralarında biriktirdikleri harçlıkları, Gazze'deki siyonist işgale maruz kalan ve açlıkla mücadele eden çocuklara yardım etmek amacıyla Adana Umut Kervanı Derneği'ne teslim ettiler.

Umut Kervanı Adana Dernek Başkanı Abidin Serin, minik bağışçılara teşekkür ederek, bu duyarlılığın önemine vurgu yaptı ve bağışların çocukların isteği doğrultusunda Gazze'ye ulaştırılacağını belirtti.

basliksiz-1-2024-04-16t121527-150-30-2024-04-24t184145-175-28-35.jpg

"Gazze'de soykırım son hızla devam ediyor"

Serin, "Evet, Gazze'de soykırım son hızla devam ediyor. Maalesef birçok büyükte Gazze'ye karşı olan bu duyarlılık yok olma seviyesine gelmiş durumda. Görmüş olduğunuz sadaka kutularını kreş çocukları getirdiler. Bu duyarlılığı canlı tutmak lazım. Büyükler duyarlılığını kaybetse dahi en azından çocuklarda canlı tutmak lazım ki ileride İnşallah bunun faydası görülecektir. Gazze'ye karşı kayıtsız kalamayız. Gazze zulüm altında olduğu müddetçe elimizden gelen gayreti göstermek zorundayız. Bu yapılan şey mal ile cihat hükmüne girmektedir. Allah-u Teâlâ, o çocukların anne-babalarından ve onları yetiştiren hocalarından razı olsun. Anne-babalarının, kendilerinin ve hocalarının ömürlerine bereketler ihsan etsin. Gazze'ye karşı olan bu duyarlılığında artarak devam etmesine vesile kılsın inşallah." diye konuştu. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.