Mutki Kaymakamı ve İlçe Sağlık Müdürü, Bağımlılıkla Mücadeleyi Tiyatro ile Destekliyor

Mutki Kaymakamı ve İlçe Sağlık Müdürü, Bağımlılıkla Mücadeleyi Tiyatro ile Destekliyor
 Muhabir
Bitlis'in Mutki ilçesinde, Kaymakam Onur YILMAZER ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Seda YILMAZER, "Bağımlılıkla Mücadele" konulu tiyatro gösterisine katılarak bağımlılığa karşı bilinçlendirme ve farkındalık yaratmaya destek verdi.

Bitlis'in Mutki ilçesinde, bağımlılıkla mücadele konusunda önemli bir etkinlik gerçekleşti. Mutki Kaymakamı Onur YILMAZER ve İlçe Sağlık Müdürü Dr. Seda YILMAZER, Mutki Yatılı Bölge Ortaokulu'nda sergilenen "Bağımlılıkla Mücadele" konulu tiyatro gösterisine katılarak, bağımlılıkla mücadelede toplumsal farkındalığı artırmaya destek verdiler.

Tiyatro Gösterisi: Bağımlılıkla Mücadelede Birleşme ve Farkındalık

Kaymakam YILMAZER, tiyatro sergileyen sanatçılara teşekkür ederek, bağımlılıkla mücadelede toplumun her kesiminin işbirliği yapmasının önemini vurguladı. Tiyatro gösterisi, bağımlılığın zararlarına dikkat çekiyor ve bağımlılıkla mücadelede bilinç oluşturmayı amaçlıyor.

f9yqnbyxeambdga.jpeg
Mutki'de Bağımlılıkla Mücadele Tiyatrosu Düzenlendi

Mutki ilçesinde yapılan bu etkinlik, bağımlılıkla mücadelede yerel yönetimlerin ve sağlık kurumlarının işbirliğini ve toplumun bu önemli konuda duyarlılığını artırmayı hedefliyor. Mutki Kaymakamı ve İlçe Sağlık Müdürü'nün katılımı, bağımlılıkla mücadelede toplumsal dayanışmanın bir göstergesi olarak öne çıkıyor.

f9yqnbsxeau9rtr.jpeg

f9yqnbsxeae8rid.jpeg

f9yqnbzxeaazmiz.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.