Ahlat'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı

Ahlat'ta 24 Kasım Öğretmenler Günü Coşkuyla Kutlandı
Bitlis'in Ahlat ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen programla coşkuyla kutlandı.

Ahlat ilçesinde, 24 Kasım Öğretmenler Günü düzenlenen anlamlı bir programla coşkuyla kutlandı. İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Sabah saatlerinde Atatürk anıtına çelenk sunulmasıyla başlayan etkinlikler, Ahlat Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü'nde devam etti. Ahlat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafından düzenlenen program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

aw083572-01-1-min.jpg

Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı okul öğretmenlerinden Şahide Demir gerçekleştirdi. Programın devamında öğrenciler tarafından şiirler okunarak oratoryo gösterisi ve öğretmen türküleri söylendi. Aday öğretmenlerin yemin töreninin ardından çeşitli yarışmalarda dereceye giren öğrencilere protokol tarafından ödülleri takdim edildi. Son olarak toplu hatıra fotoğrafı çekilerek kutlama programı sona erdi.

aw083572-03-min.jpg

Programa Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, Ahlat Belediye Başkanı Abdulalim Mümtaz Çoban, Ahlat Meslek Yüksekokul Müdürü Harun Koçak, Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Akgün, kurum amirleri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

aw083572-02-1-min.jpg

aw083572-04-min.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.