Ahlat’ta '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' Etkinliğinden Renkli görüntüler

Ahlat’ta '3 Aralık Dünya Engelliler Günü' Etkinliğinden Renkli görüntüler
Ahlat ilçesinde Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi tarafından düzenlenen etkinlik, 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında gerçekleşti.

Program, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı. İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Programın devamında kuruluş sakinlerinden Ömer Gökgöz'ün engelli farkındalığını anlatan duygusal bir konuşma yapıldı.

Etkinlik, çeşitli slayt gösterileri, engellilerin seslendirdiği şarkı ve şiirlerle devam etti. Katılımcılar, kurum bahçesinde düzenlenen boyalı el baskısı ve mor balon uçurtma etkinliğine katılarak, birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

aw089093-03-min.jpg

Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, etkinlik sonunda engelli ve yaşlılarla bir araya gelerek samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Programa Ahlat Meslek Yüksekokulu Müdürü Harun Koçak, İlçe Jandarma Komutanı Ömer Kartaler, İlçe Emniyet Müdürü İsa Coşar, İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Akgün, Bitlis Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Vekili Kubilay Ataş, Bitlis Engelsiz Yaşam Bakım, Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi Müdürü Nazlı Akay, bazı kurum amirleri ve merkezdeki engelliler de katıldı.

aw089093-06-min.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.