Ahlat'ta Günümüz Müslümanlarının Sorumluluğu ve Gazze' Konferansı

Ahlat'ta Günümüz Müslümanlarının Sorumluluğu ve Gazze' Konferansı
Bitlis'in Ahlat ilçesinde düzenlenen konferans, 'Günümüz Müslümanlarının Sorumluluğu ve Gazze' başlığıyla gerçekleştirildi. Ahlat İlçe Müftülüğü tarafından düzenlenen etkinlik, ilçe halkının yoğun ilgisiyle karşılandı.

Ahlat İlçe Müftülüğü tarafından organize edilen konferans, Ahlat Halk Eğitimi Merkezi konferans salonunda gerçekleşti. Program, Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı, ardından Kur'an tilavetiyle devam etti. Ahlat İlçe Müftüsü Mehmet Fudayil Uyanık, konferansa katılanlara teşekkür ederek, etkinliğin düzenlenmesine destek olan Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl'e teşekkür etti.

ahlatta-onemli-konferans-gunumuz-muslumanlarinin-sorumlulugu-ve-gazze-2.jpg

Konferans Ahlat'ta Yoğun İlgi Gördü

Araştırmacı yazar Ramazan Kayan'ın 'Günümüz Müslümanlarının Sorumluluğu ve Gazze' konulu konferansı, katılımcılardan büyük ilgi gördü. Konferansın ardından Müftü Uyanık, Ramazan Kayan'a teşekkür plaketi ve Ahlat bastonu takdim etti. Ahlat İlçe Kaymakamı Batuhan Bingöl, bazı kurum amirleri, ilçedeki imam hatipler, din görevlileri ve vatandaşların yoğun katılımıyla gerçekleşen etkinlik, önemli konuların tartışıldığı ve bilgi paylaşımının yapıldığı verimli bir platform oldu. (İHA)

ahlatta-onemli-konferans-gunumuz-muslumanlarinin-sorumlulugu-ve-gazze-1.jpg

ahlatta-onemli-konferans-gunumuz-muslumanlarinin-sorumlulugu-ve-gazze-3.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.