Ahlat'ta Öğrenci Servislerinde Göz Açtırmayan Denetim

Ahlat'ta Öğrenci Servislerinde Göz Açtırmayan Denetim
Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Jandarma ekipleri, öğrenci servislerini denetleyerek güvenli taşımacılığı sağlamak için önlemler aldı.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Milli Eğitim Müdürlüğü ve Jandarma tarafından gerçekleştirilen ortak denetimde, öğrenci servisleri titizlikle incelendi. İhlas Haber Ajansı'nın servis ettiği habere göre; Sabah erken saatlerde yapılan denetimde, çeşitli köylerden okullara taşıma yapan öğrencilerin bulunduğu araçlar ve sürücüler detaylı bir şekilde kontrol edildi. Denetimde, sürücülerin kanun ve yönetmeliklerde belirtilen kapasite sınırları içinde taşıma yapılıp yapılmadığı özellikle üzerinde duruldu.

basliksiz-1.png

Güvenli Taşıma Denetimleri Devam Ediyor

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafet Akgün, yapılan denetimle ilgili olarak, servis sürücülerinin öğrenci dışında başka yolcuları taşıyıp taşımadığını kontrol ettiklerini belirtti. Öğrencilerin güvenli ve emniyet içinde taşınmasına büyük önem verdiklerini ifade eden Akgün, sürekli ve etkili denetimlerle öğrenci taşımacılığının aksamadan devam edeceğini vurguladı. Ayrıca, öğrencilerin ev ile okul arasında güvenli bir şekilde seyahat etmelerini sağlamak için yoğun çaba harcanacağını ve herhangi bir aksaklığa izin verilmeyeceğini belirtti.

basliksiz-1-97.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.