Bitlis'te 11. Uluslararası Arapça Yarışmaları Heyecanla Tamamlandı

Bitlis'te 11. Uluslararası Arapça Yarışmaları Heyecanla Tamamlandı
 Yazı İşleri Müdürü
Bitlis'in Tatvan ilçesinde Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen 11. Uluslararası Arapça Yarışmaları'nın Bitlis İl finali büyük bir heyecanla tamamlandı.

Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen yarışma Tatvan Sultan Alparslan İmam Hatip Ortaokulu koordinatörlüğünde yapıldı. Yarışma kapsamında İmam Hatip Ortaokulları arasında şiir okuma yarışması, şarkı yarışması ve İmam Hatip Liseleri arasında şiir okuma yarışması il finalleri gerçekleştirildi.

basliksiz-1-2024-01-21t123814-876-2-3-11-52.jpg

Yarışmada Kim Birinci Oldu?

Yarışmalar, öğrencilerin yeteneklerini sergileme fırsatı buldukları bir platform oldu. İmam Hatip Ortaokulları arası şiir okuma yarışmasında Şehit Mahir Ayabak İmam Hatip Ortaokulu'ndan Halime Ravza Erol, şarkı yarışmasında İbrahim Karaoğlanoğlu İmam Hatip Ortaokulu'ndan Amine Ravza Yayla birinci oldu. İmam Hatip Liseleri arası şiir okuma yarışmasında ise İhlasiye İmam Hatip Lisesi'nden İremnur Alabalık birinci oldu.

basliksiz-1-2024-01-21t123814-876-2-3-11-55.jpg

Öğrencilere başarı belgesi verildi

Büyük bir katılım ve heyecanla geçen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere başarı belgesi ve plaketleri takdim edildi. Birinci olan okullar, Bitlisi bölge yarışmasında temsil etmek üzere video klipleriyle göndermeye hak kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.