Bitlis'te Minik Öğrenciler, O Yere Gidip Ziyaret Ettiler

Bitlis'te Minik Öğrenciler, O Yere Gidip Ziyaret Ettiler
Güroymak Belediyesi'nin sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında hayvan haklarını desteklemesi, minik öğrencilerin hayvan sevgisini pekiştiriyor.

Bitlis'in Güroymak ilçesinde bulunan hayvan barınağı, Güroymak Belediyesi tarafından sahipsiz hayvanlara destek olmak amacıyla kuruldu. Belediyenin sosyal belediyecilik anlayışı gereği, hayvan haklarını savunmak ve çocuklara hayvan sevgisini aşılamak için çalışmalar yürütüyor.

aw193129-02.jpg

Öğrenciler, Hayvan Barınağı Ziyaretiyle Eğitim Aldı

Bu kapsamda Yamaç Ortaokulu öğrencileri, hayvan barınağını ziyaret ederek hayvanları yakından tanıma fırsatı buldu. Yetkililerden bilgi alan minik öğrenciler, sokakta yaralı bir hayvanla karşılaştıklarında nasıl davranacakları konusunda da eğitim aldılar. Ayrıca, kedi ve köpek rehabilitasyon merkezinde merak ettikleri soruları yetkililere yönelttiler.

aw193129-03.jpg

Belediye yetkilileri ziyaret hakkında şunları söyledi: "Yamaç Ortaokulu öğrencileri geçici hayvan bakım evimizi ziyaret etti. Veteriner hekimimiz Mehmet Ali Çelik öncülüğünde yaptığımız tedaviler, amacımız ve yaptığımız çalışmalar hakkında bilgi verdik. Can dostlarımız için çalışmaya devam ediyoruz" ifadeleri kullanıldı.

aw193129-01.jpg

(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.