Bitlis'te trafik kazası: ölü ve yaralılar var

Bitlis'te meydana gelen trafik kazasında bir minibüsün kaldırımda duran vatandaşları ezmesi üzerine 1 kişi hayatını kaybederken 2 kişi ise yaralandı.

Kaza akşam saatlerinde Bitlis'in merkezinde, Ahmet Eren Bulvarı üzerindeki Bitlis Eren Üniversitesi önünde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Tatvan'dan Bitlis istikametine seyir halinde olan S.Ö. yönetimindeki minibüs, kontrolünü kaybederek kaldırıma çıktı.

İlk olarak kaldırımda yürüyen 2 kişiye çarpan minibüs, daha sonra bir görevlinin bulunduğu bilet satış noktasına da çarparak durabildi. 3 Kişinin yaralandığı kazada yol trafiğe kapandı.

basliksiz-1-2024-04-16t121527-150-30-2024-04-24t184145-175-28-41-56-1-8-26-12-5-10.jpg

Ağır yaralı S.L kurtarılamadı

Kazayı görenlerin hemen yardım çağrısında bulunması üzerine, olay yerine acil sağlık ekipleri ve ambulanslar sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, Bitlis-Tatvan Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan S.L. adlı vatandaş yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi ise hastanede devam ediyor.

Kaza sonrası minibüs sürücüsü gözaltına alınırken, yetkililer olayla ilgili soruşturmanın başlatıldığını belirtti. Güvenlik önlemleri alındıktan sonra kapanan yol tekrar trafiğe açıldı. (İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.