Bölge Şampiyonu Ahlatlı Genç Türkiye Finallerinde

Bölge Şampiyonu Ahlatlı Genç Türkiye Finallerinde
Ahlat ilçesinin gururu Şehit Mesut Ardıç Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencisi Sametcan Sarıgül, Mardin'de düzenlenen Gençler Bilek Güreşi Bölge Yarışması'nda üstün performans sergileyerek birinci oldu.

Ahlat'ı başarıyla temsil eden genç sporcu, büyük bir başarı elde ederek 9-11 Şubat tarihlerinde Konya'da gerçekleşecek olan Bilek Güreşi Türkiye Finalleri'ne katılma hakkı kazandı.

bolge-sampiyonu-ahlatli-genc-turkiye-finallerinde-2.jpg

Sametcan Sarıgül Türkiye finallerine hak kazandı

Mardin'de düzenlenen yarışmada Şehit Mesut Ardıç Anadolu İmam Hatip Lisesi'ni temsil eden öğrenci Veysel Gültaç ikinci, Mert Marangoz ise beşinci oldu. Ancak, bölge birincisi olarak Türkiye finallerine yükselecek olan Sametcan Sarıgül, hem kendi başarısı hem de okulu adına büyük bir gurur kaynağı oldu.

Ahlat İlçe Milli Eğitim Müdürü Rafek Akgün, öğrencilerin elde ettiği başarılarla gururlandıklarını belirterek, dereceye giren öğrencileri, antrenör hocaları, okul idaresi ve öğretmenleriyle birlikte tebrik etti. Akgün, Konya'da düzenlenecek Türkiye finallerinde mücadele edecek olan Sametcan Sarıgül'e başarılar diledi.(İHA)

basliksiz-1-2024-01-11t190105-161.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.