CHP'nin Hizan Belediye Başkan Adayı Cezail Aktaş Oldu

CHP'nin Hizan Belediye Başkan Adayı Cezail Aktaş Oldu
 Muhabir
Saadet Partisi Hizan ilçe Belediye Başkanı Cezail Aktaş, 31 Mart 2024'te yapılacak olan Mahalli Yerel Seçimler için CHP'den aday oldu.

Hizan Chp İlçe Örgütü; Başkan Yardımcısı Emrah Durbak Ve İlçe Başkanı Aydın Sadak Yaptığı Açıklamada; Partimizin seçim takvimini açıklamasının ardından Hizan Belediye Başkanımız Cezail Aktaş Chp İlçe Binamıza Gelerek resmi başvuruda bulundu. adaylığı başvurusu ilçe binasında sorumlu komisyonumuza yaptık.

Sadak; halkımızdan, delegelerimizden, partililerimizden teveccüh görüldü.bu adaylık yolculuğu başarılı bir şekilde Sonuçlanarak Hizan Belediye Başkanı Sn Cezail Aktaş uygun Görüldü. Bu süreçten sonra Kesin Adayımız Cezail Aktaştır.

Chp ilçe başkanı Aydın Sadak ifadesinde; Başta Gazi MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’ÜN Yolunda ve ilkelerine Bağlı Olacağımızı Camiamızın Disipline Kurallarına Riayet ederek İlçemize Parti yönetimi olarak Destek çıkacağımızı ifade etmek isterim.

Hizan Belediye Başkanı Cezail Aktaş Açıklamasında; Eğer ki halkımızdan, delegelerimizden, partililerimizden teveccüh görürsek bu yolculuğu başarılı bir şekilde ve bundan sonraki Süreçte ilçemize daha iyi projeler kazandıracağız kimsenin kuşkusu olmasın.

Aktaş; Bu kent için kendimi borçlu hissediyorum.
Başkan Aktaş: Ben projelerimizi uzun süredir paylaşıyorum hizan sevdalısıyım ilçe sorunları bilen bu konuda Tecrübesi olan insan Hizana iyi hizmeti sunacaktır.

Aktaş;Yerelden Genele Umudu Ve Mücadeleyi Büyüteceğiz.
Gün Birlik Olma Günü.
Aktaş Cumhuriyet Halk Partimize Ve Türkiye’mize Hayırlı Uğurlu olsun.

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.