Hizan Kaymakamı Öğrenciler İle Birlikte Ramazan Pidesi Dağıtımına Katıldı

Hizan Kaymakamı Öğrenciler İle Birlikte Ramazan Pidesi Dağıtımına Katıldı
Bitlis'in Hizan ilçesinde Kaymakam Nurhalil Özçelik, Hizan Kız Anadolu Lisesi öğrencileriyle birlikte Ramazan pidesi dağıtım etkinliğine katıldı.

Bitlis'in Hizan ilçesinde görev yapan Kaymakam Nurhalil Özçelik, Ramazan ayının manevi atmosferini hissetmek ve dayanışmayı pekiştirmek amacıyla Hizan Kız Anadolu Lisesi öğrencileriyle birlikte hareket etti. Öğrencilerin sosyal sorumluluk projesi kapsamında hazırladığı Ramazan pidesini dağıtan Kaymakam Özçelik, bu tür etkinliklerin toplumsal birliği ve kardeşliği güçlendirdiğini belirtti.

mutki-fotoshop-2024-03-16t105750-325.jpg

"Vatandaşlarımızın her şartta yanında olmaya devam ediyoruz"

Özçelik, “Öğrencilerimizin sosyal sorumluluk projesi kapsamında yapmış oldukları bu güzel örnek davranış ile vatandaşlarımıza Ramazan pidesi dağıttık. Birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın öneminin en çok hissedildiği bu güzel Ramazan ayında, vatandaşlarımızın mutluluğuna öğrencilerimizle beraber ortak olduk. Sosyal devlet anlayışımız gereği vatandaşlarımızın her şartta yanında olmaya devam ediyoruz. Ramazana ulaşmanın mutluluğunu tüm hemşerilerimiz ve İslam alemi olarak yaşıyoruz. Rabbim bizleri bu güzel ayı layıkıyla yaşayanlardan eylesin” dedi. (İHA)

mutki-fotoshop-2024-03-16t105728-193.jpg

mutki-fotoshop-2024-03-16t105649-657.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.