Hizan Kaymakamı Özçelik'ten Esnaf ve Vatandaşlara Ziyaret

Hizan Kaymakamı Özçelik'ten  Esnaf ve Vatandaşlara Ziyaret
 Yazı İşleri Müdürü
Bitlis'in Hizan ilçesinin Kaymakamı Nurhalil Özçelik, esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onların sorun ve taleplerini dinledi.

Bitlis'in Hizan ilçesinin Kaymakamı Nurhalil Özçelik, ilçede bulunan esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek onların sorunlarını ve taleplerini dinledi. Kaymakam Özçelik'in yanı sıra İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Burhan Çolak, İlçe Emniyet Müdürü İlker Çınar, Asayiş Komanda Bölük Komutanı Üsteğmen Abdülkerim Aydoğdu ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Mustafa Korkmaz da ziyarette hazır bulundu.

aw061517-04.jpg

Ziyaretler sırasında Kaymakam Özçelik ve beraberindekiler, vatandaşlarla çay içip samimi bir sohbet gerçekleştirdi. Vatandaşların karşılaştığı sorunları ve taleplerini dinleyen Kaymakam, bu sorunlara çözüm bulmak için çalışacaklarını ifade etti.

aw061517-03.jpg

Kaymakam Özçelik, yaptığı açıklamada,

“Esnafımızın ve vatandaşlarımızın sorunlarını dinlemek ve bunlara çözüm bulabilmek için İlçe Jandarma Komutanımız ve Emniyet Müdürümüz ile bugün buradayız. Burada amacımız halkın huzur ve güvenliğini sağlamak ve varsa bir sorun bunları tespit ederek çözüm üretmek. Zaman zaman fırsat buldukça halkımızla esnafımızla bir arada olmak adına bu ziyaretlerimizi gerçekleştiriyoruz. Bundan sonrada fırsat buldukça ziyaretlerimize devam edeceğiz” dedi.

aw061517-01.jpg

aw061517-02.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.