Kaymakam Özçelik Önderliğinde Okul Müdürleri Toplantısı Düzenlendi

Kaymakam Özçelik Önderliğinde Okul Müdürleri Toplantısı Düzenlendi
 Yazı İşleri Müdürü
Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik başkanlığında düzenlenen toplantıda, ilçedeki okul müdürleri, eğitim öğretimdeki genel durumu ve gelecek projeleri değerlendirdi.

Kaymakam Nurhalil Özçelik liderliğinde gerçekleşen toplantıda, İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Cemil Tarhan, şube müdürleri ve okul müdürleri bir araya geldi. Öğretmenevi toplantı salonunda 2023-2024 eğitim-öğretim yarıyılının tamamlanmasıyla eğitim-öğretimdeki genel durum, öğretmen ve öğrenci sayıları, derslik başına düşen öğrenci sayıları, proje sayıları, sosyal sorumluluk projeleri, okulların eğitime yönelik problemleri ve ihtiyaçları konuşuldu.

mutki-fotoshop-2024-02-16t111424-430.jpg

Toplantılar yıl boyunca devam edecek

Kaymakam Özçelik, toplantıya katılan okul müdürlerinden, eğitim ve öğretim kalitesini artırmaya yönelik projelere odaklanmalarını istedi. Ayrıca, okul müdürlerinin, okullarında görev yapan öğretmenlerle düzenli olarak toplantılar yaparak iletişimi güçlendirmeleri çağrısında bulundu. Özçelik, bu tür toplantıların yıl boyunca devam edeceğini ve eğitimdeki gelişmeleri izleyeceklerini belirtti. Katılımcılara teşekkür ederek toplantıyı sonlandırdı.

mutki-fotoshop-2024-02-16t111410-882.jpg

mutki-fotoshop-2024-02-16t111355-750.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.