Tatvan Gençlik Merkezi'nde Kort Tenisi Kurslarına Büyük İlgi

Tatvan Gençlik Merkezi'nde Kort Tenisi Kurslarına Büyük İlgi
Bitlis'in Tatvan ilçesindeki Gençlik Merkezi, gençleri zararlı alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora teşvik etmek amacıyla ücretsiz kort tenisi kursları düzenliyor.

Tatvan Gençlik Merkezi, farklı spor dallarına ilgi duyan gençlere yönelik çeşitli kurslar açarak onların vakitlerini verimli bir şekilde değerlendirmelerine olanak sağlıyor. Kurslara her yaş grubundan katılımcılar büyük ilgi gösteriyor ve gençlik merkezinin sunduğu bu olanaklar gençlerin spora olan ilgisini artırıyor.

Deneyimli eğitmenler eşliğinde gerçekleşen ücretsiz kort tenisi kursları, gençlerin spora olan ilgisini artırmakla kalmıyor, aynı zamanda onların kendilerini bu alanda geliştirmelerine de imkan tanıyor.

mutki-fotoshop-2024-02-27t193927-579.jpg

Hedef Türkiye finali

8 yıldır tenis eğitmenliği yapan ve bu alanda başarılar elde eden Tenis Antrenörü Saffet Aksoy, “Haftanın 3 günü gençlik merkezinde bulunan salonumuzda eğitimlerimiz var. 36 öğrencimizle antrenmanlarımızı gerçekleştiriyoruz. Bu sene ki hedeflerimiz Türkiye finaline ve okul sporlarında finale gitmektir. Bizlere destek veren herkese çok teşekkür ederim” dedi. (İHA)

mutki-fotoshop-2024-02-27t193943-814.jpg

mutki-fotoshop-2024-02-27t193912-532.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.