Tatvan’da AK Parti Belediye Başkan Yardımcısına Silahlı Saldırı

AK Parti'li Tatvan Belediye Başkan Yardımcısı, ilçe merkezinde meydana gelen silahlı saldırıda yaralandı. Polis, saldırganların kimliğini tespit etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, AK Parti'ye mensup Belediye Başkan Yardımcısı Necdet Ökmen, ilçe merkezinde uğradığı silahlı saldırı sonucunda yaralandı. Saldırı, saat 12.15 sularında Ahlat minibüs durağı yakınlarında gerçekleşti.

mutki-fotoshop-2024-03-04t140137-437.jpg

İki farklı araç tarafından sıkıştırılarak durduruldu

Alınan bilgilere göre, Ökmen'in kullandığı araç, Ahlat minibüs durağı mevkiinde iki farklı araç tarafından sıkıştırılarak durduruldu. İki araçtan inen kişiler, ilk etapta sopalı ve bıçaklı saldırı gerçekleştirdikten sonra Ökmen'e silahla ateş açtılar. Saldırı sonucunda bacaklarından yaralanan Ökmen, Tatvan Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.

Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edilirken, saldırının gerçekleştiği alan polis tarafından şeritle kapatıldı. Polis ekipleri, olay yerinde bulunan çok sayıda mermi kovanını incelemekte ve saldırıyla ilgili detayları belirlemeye çalışmaktadır.

mutki-fotoshop-2024-03-04t140120-897.jpg

Saldırı sonrasında kaçan saldırganların kimliklerinin tespiti ve yakalanması için polis tarafından başlatılan çalışmalar ise devam etmektedir. Necdet Ökmen'in hayati tehlikesinin bulunmadığı, kurşunların bacağına isabet ettiği belirtilirken, olayla ilgili soruşturma sürmektedir. (İHA)

mutki-fotoshop-2024-03-04t140046-190.jpg

mutki-fotoshop-2024-03-04t140019-221.jpg

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.