Tatvan'da Niçin Okul Çevrelerinde Denetimi Sıkı Denetim Yapıldı?

Tatvan'da Niçin Okul Çevrelerinde Denetimi Sıkı Denetim Yapıldı?
Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, öğrencilerin daha güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak amacıyla 'Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri Denetim Uygulaması' gerçekleştirdi.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından öğrencilerin güvenliğini artırmak amacıyla "Çocuk ve Gençlerin Korunmasına Yönelik Okul Çevreleri Denetim Uygulaması" düzenlendi. Ekipler, 2023-2024 eğitim öğretim yılında öğrencilerin daha huzurlu ve güvenli bir ortamda eğitim almalarını sağlamak için okul çevrelerinde güvenlik denetimlerini sıklaştırdı.

tatvanda-okul-cevreleri-denetimi-cocuk-ve-genclerin-guvenligi-icin-onlemler-aliniyor-3.jpg

Denetimde Ne Yapıldı?

Denetimler kapsamında, özellikle okul çevrelerinden geçen şüpheli kişilere yönelik kimlik denetimi yapıldı. Okul önlerinde okulla ilgisi olmayan kişilere karşı önlemler alındı. Ayrıca, okul çevresinde bulunan işletmelerde yapılan kontrollerde, çocuklara satılması yasak ürünlerin denetimi gerçekleştirildi. Ekipler, okul çevresindeki park ve bahçelerde de denetimlerini sürdürdü.

tatvanda-okul-cevreleri-denetimi-cocuk-ve-genclerin-guvenligi-icin-onlemler-aliniyor-1.jpg

Tatvan İlçe Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, denetimlerin sadece belirli bir dönemle sınırlı olmadığını, eğitim öğretim dönemi boyunca düzenli olarak devam edeceğini belirtti.

tatvanda-okul-cevreleri-denetimi-cocuk-ve-genclerin-guvenligi-icin-onlemler-aliniyor-4.jpg

(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.