Tatvan'da Sağlık Çalışanları İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi

Tatvan'da Sağlık Çalışanları İftar Yemeğinde Bir Araya Geldi
 İnternet Editörü
Tatvan Devlet Hastanesi tarafından düzenlenen iftar yemeğinde, sağlık çalışanları bir araya geldi.

Bitlis İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mustafa Ekici ve Tatvan Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Gökmen Reyhanlı yemeğe katılan personellerle sohbet etti. Düzenlenen iftar yemeğinin ardından Op. Dr. Gökmen Reyhanlı yaptığı açıklamada, "Bu yılda, artık geleneksel hale gelen iftar yemeklerimizi düzenledik. Ramazan ayı barışın, kardeşliğin en yoğun yaşandığı kutsal bir ay. Bu iftar yemeği ile hastane personellerimizle bir araya gelerek Ramazan Ayı bereketini birlikte yaşama fırsatı yakaladık. Biz büyük bir aileyiz.

40c1ff6f-f02e-44f7-afe0-d57a8a0b1f85.jpg

Bu ailenin birlik ve beraberliği hepimizi mutlu ediyor. İftar programımıza katılım gösterdiğinizden dolayı tekrar hepinize teşekkür ediyorum. Allah tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul etsin.” dedi.

Tatvan Devlet Hastanesi yemekhanesinde düzenlenen iftar yemeğine; Bitlis İl Sağlık Müdürü Uz. Dr. Mustafa Ekici, Başhekim Op. Dr. Gökmen Reyhanlı, başhekim yardımcıları, hastanemiz müdür ve müdür yardımcıları, il ve ilçe idari personelleri ile birlikte çok sayıda hastane personeli katıldı.

3a247372-9699-4541-8c41-1cbf7acb5195.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.