Bozdoğan-35 Operasyonu: 30 Şüpheli Gözaltına Alındı!

 İnternet Editörü
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın duyurduğu "Bozdoğan-35" operasyonlarında, 7 ilde jandarma ve emniyetin işbirliğiyle 30 DAİŞ şüphelisi yakalandı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre, Mersin Cumhuriyet Başsavcılığı ve Jandarma Genel Komutanlığı Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde yürütülen "Bozdoğan-35" operasyonlarında, 7 ilde jandarma ve emniyetin ortak çalışmasıyla 30 DAİŞ şüphelisi gözaltına alındı.

Toplam 7 İlde 30 Şüpheli Gözaltına Alındı

Operasyonlar İstanbul, Adana, Ankara, Diyarbakır, Mersin, Osmaniye ve Yozgat'ta gerçekleştirildi. İstanbul'da 4, Adana'da 3, Ankara'da 3, Diyarbakır'da 2, Mersin'de 1, Osmaniye'de 1 ve Yozgat'ta 1 olmak üzere toplamda 30 şüpheli yakalandı.

ekran-goruntusu-2024-05-06-225750.jpg

Operasyonlar neticesinde ruhsatsız tabancalar ve örgütsel dokümanlar ile dijital materyallere el konuldu. İçişleri Bakanı Yerlikaya, “Operasyonlar sonucu ruhsatsız tabancalar ve çok sayıda örgütsel doküman ile dijital materyale el konuldu. Mersin Cumhuriyet Başsavcılığımızı, operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle” şeklinde açıklamada bulundu.

ekran-goruntusu-2024-05-06-225833.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.