Büyük Uyuşturucu Operasyonunda 13 Gözaltı!

Büyük Uyuşturucu Operasyonunda 13 Gözaltı!
Elazığ'da gerçekleştirilen büyük çaplı uyuşturucu operasyonunda 13 şüpheli gözaltına alındı, çok sayıda uyuşturucu madde ve silah ele geçirildi.

Elazığ'da, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda 13 kişi gözaltına alındı. "Torbaçı" olarak bilinen uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan 3 aylık istihbarat çalışmasının ardından belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi. Operasyon kapsamında 13 şüpheli gözaltına alınırken, yapılan aramalarda önemli miktarda uyuşturucu madde ve silahlar ele geçirildi.

Ele Geçirilen Malzemeler;

Aramalarda, satışa hazır parçalar halinde 32,97 gram metamfetamin, 11,05 gram kokain, 26,46 gram esrar, 179 adet uyuşturucu nitelikte hap, 2 hassas terazi, 2 ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 18 fişek, 2 ruhsatsız pompalı tüfek, uyuşturucu madde ticaretinden elde edildiği düşünülen 20 bin 285 lira ve 50 dolar ele geçirildi.

elazigda-uyusturucu-operasyonu-duzenlendi-457c20b3-1.jpeg

Şüphelilerin emniyetteki işlemleri tamamlandıktan sonra adliyeye sevk edilirken, sokak satıcılarından uyuşturucu temin ettikleri belirlenen 22 şüpheli hakkında da adli işlem başlatıldı.

(AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.