Gazze'de Sabahtan Bu Yana 100 Filistinli Şehit Verildi

Gazze'de Sabahtan Bu Yana 100 Filistinli Şehit Verildi
Abluka altındaki Gazze'de art arda gerçekleşen hava saldırılarında, en az 100 Filistinli hayatını kaybetti, yüzlerce kişi yaralandı.

Gazze'deki son olaylarda, sabahtan itibaren yaşanan yoğun hava saldırıları, acı bir bilançoyla sonuçlandı. Siyonist işgal rejimi, Gazze'ye yönelik saldırılarını sürdürürken, en son raporlara göre, en az 100 Filistinli hayatını kaybetti ve 1000'den fazla Filistinli yaralandı.

Şiddetli Bombardımanın Yarattığı Gazze Trajedisi

Savaş uçaklarının düzenlediği şiddetli bombardıman sonucu, Gazze'deki Aksa Hastanesi'nde morglar dolup taşmış durumda ve cenazeler çadırlarda bekletilmek zorunda kalıyor. Bu trajik olaylar, Gazze'deki insanların yaşadığı günlük korku ve dehşeti bir kez daha gözler önüne seriyor.

Filistin Sağlık Bakanlığı, son dönemdeki siyonist işgal rejimi saldırıları sonucu Gazze'de 500'ü çocuk, 276'sı kadın olmak üzere toplam 1537 kişinin hayatını kaybettiğini ve 6 bin 612 kişinin yaralandığını bildirdi. Gazze'deki insanların yaşadığı zorluklar ve acılar, uluslararası toplumun dikkatini çekmeye devam ediyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.