Emeklilere Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihleri Açıklandı!

Emeklilere Bayram İkramiyesi Ödeme Tarihleri Açıklandı!
 İnternet Editörü
Cumhurbaşkanı Erdoğan, emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödeme tarihleri belirledi. Detaylar haberimizde..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Türkiye Yüzyılının Emekçileri İftar Programı'nda yaptığı konuşmada, emeklilere Ramazan Bayramı ikramiyesinin ödeme tarihlerini açıkladı. Erdoğan, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da emeklilere %50 artış yapılarak bayram ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarıldığını belirtti.

Emeklilere yapılacak bayram ikramiyesinin ne zaman ödeneceği merak ediliyordu. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamasına göre, ''Geçen yıl olduğu gibi bu yıl da emeklilerimize bayram ikramiyelerinde %50 artış yaptık. Ramazan Bayramı ikramiyeleri, 2 ila 5 Nisan tarihleri arasında hesaplarına yatırılacak.

1665426.webp

Bizim hedefimiz, enflasyonu tek haneli rakamlara düşürerek toplumun her kesimine daha kalıcı bir refah artışı sağlamaktır. Bu süreçte sendikalarımızın ve konfederasyonlarımızın önemli bir rol oynadığını belirtmek isterim. Ancak muhalefetin engellemeleriyle karşı karşıya kalıyoruz.

nrmsni5edumbyle-nsqmtg.webp

Toplu sözleşme ikramiyesi gibi kazanımların iptal edilmesiyle ilgili olarak gerekli adımları atacağız. Bu konuda sizlerin de desteğine ihtiyacımız var." Dedi.

65d2dd9e721699be74ead220.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.