AK Parti'den Siyonist Rejimin Hadsiz Sözlerine Tepki!

AK Parti'den Siyonist Rejimin Hadsiz Sözlerine Tepki!
 İnternet Editörü
AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan sözlerine sert bir tepki gösterdi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail Dışişleri Bakanı Yisrael Katz'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik hadsiz sözlerine karşı sert bir tepki gösterdi. Çelik, Katz'ın açıklamalarını seviyesiz ve yok hükmünde olarak değerlendirdi.

Çelik'in resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "İsrail Dışişleri Bakanı, Sayın Cumhurbaşkanımızı ve Türkiye’yi seviyesiz bir şekilde hedef alan açıklamalarına devam etmiş. Katliam siyasetinin üyeleri tarafından yapılan bu seviyesiz açıklamalar yok hükmündedir.

Netanyahu hükümetinin soykırımcı bir barbarlıkla hareket ettiğini ifade ediyor olmamız elbette bu katliam şebekesini rahatsız ediyor.

Cumhurbaşkanımız bu soykırım şebekesine karşı insanlığın ve küresel vicdanın sesidir. Tüm uluslararası platformlarda Filistin halkının haklarını en üst seviyede savunmaya devam edeceğiz." dedi.

resim-d1f807a9.png

Siyonist rejim sözde Dışişleri Bakanı Katz'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik sözleri büyük tepki çekmişti. Katz'ın açıklamalarında Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alarak yaptığı çirkin söylemler, Türkiye'de ve uluslararası alanda geniş yankı uyandırmıştı.

ekran-goruntusu-2024-04-26-235644.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.