Kurumlar Vergisi Beyanı İçin Son Gün Yarın!

Kurumlar Vergisi Beyanı İçin Son Gün Yarın!
 İnternet Editörü
Kurumlar vergisi mükelleflerinin, 2023 hesap dönemine ait beyannamelerini yarın gün sonuna kadar vermeleri gerekiyor.

Gelir İdaresi Başkanlığı (GİB), kurumlar vergisi mükelleflerini uyararak, 2023 hesap dönemine ait beyannamelerin yarın gün sonuna kadar verilmesi gerektiğini duyurdu. Kurumlar vergisi mükellefleri, elde ettikleri kurum kazançlarının vergilendirilmesi için bu süreyi dikkate almalılar.

Yarın Gün Sonuna Kadar Vakit Var

Ayrıca, 2024-Mart dönemine ait "Form Ba" ve "Form Bs" bildirimlerinin de yarın gün sonuna kadar verilebileceği belirtildi. Beyanname doldurma işlemi için Dijital Vergi Dairesi üzerinden elektronik ortamda işlem yapılabilir.

1796906.jpg

Ödeme İşlemleri Şu Şekilde Yapılabilir;

Ödeme işlemleri ise Dijital Vergi Dairesi veya GİB Mobil Uygulaması üzerinden, anlaşmalı bankaların kredi ve banka kartlarıyla ya da banka hesabından, yabancı ülkede faaliyet gösteren bankaların kartlarıyla veya anlaşmalı bankaların şubelerinden gerçekleştirilebiliyor.

vergi-hesap-makinesi.webp

Ayrıca Şu Şekilde De Yapılabiliyor

Vergi ödemeleri için internet bankacılığı, telefon bankacılığı, mobil bankacılık gibi çeşitli ödeme kanalları da kullanılabiliyor. Ayrıca, vergi ödemeleri PTT işyerlerinden de gerçekleştirilebiliyor. Kurumlar vergisi beyanı ve ödeme işlemleri için son gün yarın.

kurumlar-vergisinde-beyanname-verme-doneminde-yarin-son-gun-1714902350-7486.webp

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.