Merminin İsabet ettiği hamile kadının bebeği öldü

Merminin İsabet ettiği hamile kadının bebeği öldü
Şanlıurfa'da düğün sırasında havaya açılan ateş sonucu hamile kadının karnındaki bebeği hayatını kaybetti, kadın ise ağır yaralandı.

Olay Şanlıurfa'da bir düğün sırasında havaya ateş edilmesi sonucu meydana geldi. Edinilen bilgiye göre 34 yaşındaki hamile kadın, mermilerin isabet etmesi sonucu ağır yaralanırken, hastaneye kaldırıldı.

Hastanede yapılan müdahaleler sonucunda hamile kadının bebeğinin öldüğü açıklandı. Olayın detaylarına ilişkin yapılan incelemeler sonucunda düğünde silah kullandıkları belirlenen 2 kişi gözaltına alındı.

Şanlıurfa Valisinden Açıklama Geldi

Şanlıurfa Valisi Hasan Şıldak tarafından konuya ilişkin yapılan yazılı açıklamada, "Ceylanpınar ilçesinde bir düğünde iki kişinin havaya ateş açması sonucunda 34 yaşında bir kadın vatandaşımız yaralanmıştır. Hamile olan vatandaşımız maalesef çocuğunu kaybetmiştir. Kendisinin de hayati tehlikesi bulunmaktadır. Failler tespit edilerek yakalanmış ve gözaltına alınmıştır." ifadelerine yer verildi.

Vali Şıldak, "Her zaman ifade ettiğimiz gibi, bu medeniyet dışı sorumsuz davranışlar yine insanlarımızın hayatına mal olmuştur. İnsanların can güvenliğini tehlikeye düşürecek şekilde silah kullanmak kesinlikle suçtur ve ilkel bir davranıştır. Güvenlik güçlerimiz vatandaşlarımızı tehdit eden bu tür olaylara karşı son derece duyarlıdır ve gereğini yerine getirmektedir." ifadelerini kullandı. (İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.