Uzman isim 'kansersavar' kürünü paylaştı! 1 bardak kırmızı içecek, hayatınızı kurtaracak... İçinde yok yok!

Uzman isim 'kansersavar' kürünü paylaştı! 1 bardak kırmızı içecek, hayatınızı kurtaracak... İçinde yok yok!
Çağımızın en tehlikeli hastalıklarından olan kansere karşı uzman isimden korunma tavsiyesi geldi. Düzenli tüketimde hücreleri onarak o kürün özellikleri paylaşıldı. İşte ayrıntılar…

Koronavirüs salgının ardından herkes için çok daha önemli bir yere sahip olan güçlü bağışıklık sistemi, uzmanların açıklamalarına da sık sık konu olmaktadır. Güçlü bir bağışıklık sisteminin kişiyi her türlü hastalıktan yüksek oranda koruduğunu ifade eden uzmanlar, bu noktada özellikle yeme içme alışkanlarına dikkat çekmektelerdir.

Genetik yatkınlık sebebi ile yakalanma riski yüksek olan rahatsızlıklara karşı dahi güçlü bir bağışıklık sistemi ile tedbir alınılabileceğini belirten uzmanlar, özellikle kanser hastalıklarına dikkat çekti. Bugün adeta gribal bir enfeksiyon misali dünya geneline yayılan kanser vakalarında hızlı bir artışın söz konusu olduğunu ifade eden uzmanlar, bazı kanser türleri için ise ‘sinsi ve tehlikeli’ tespitinde bulundu.

Pankreas, meme ve akciğer kanserleri başta olmak üzere birçok kanser türünde erken tanının çok önemli olduğunu belirten uzmanlar, bu noktada belirtilerin göz ardı edilmemesi gerektiğini vurguladı. Herhangi bir belirt olmamasına rağmen kişilerin sağlıklarına ek bir özen göstermeleri gerektiğini ifade eden uzmanlar, hastalıktan koruyan mucizevi kürün özelliklerini paylaştı.

KANSERDEN KORUYAN MUCİZEVİ KARIŞIM

shutterstock-329819132-custom.jpg

Fitoterapi Uzmanı Dr. Ümit Aktaş, kaleme aldığı kitaplarda kanserden koruyan kırmızı kürün tüketiminden bahsederek milyonların dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle kahvaltıdan önce 1 bardak olacak şekilde tüketilen kırmızı kürün kansere karşı koruyucu etkisinin bulunduğunu belirten Aktaş, kürün içeriğini şu şekilde paylaştı:

  • 1 tane kırmızı pancar
  • 1 tane havuç
  • 1 tane kırmızı elma

KANSERDEN KORUYAN KÜR TARİFİ NASIL YAPILIR?

Dr. Ümit Aktaş’ın ‘mutlaka tüketin’ dediği kırmızı kürün yapım aşamalarına ilişkin detaylar paylaşıldı. Buna göre havuç, kırmızı elma ve pancarı katı meyve sıkacağından birlikte geçirin ve elde edilen meyve suyunu ağzı kapalı olacak şekilde 30 dakika kadar buzdolabında bekletin.

Yarım saat dinlendirdiğiniz kırmızı içeceği, kahvaltıdan 20 dakika kadar önce tüketmiş olmaya özen gösterin.

Kaynak: Haber Merkezi

Kaynak:HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.