Sapkınlık faaliyetlerinin engellenmesi için toplanan imzalar Meclis'e sunuldu

Sapkınlık faaliyetlerinin engellenmesi için toplanan imzalar Meclis'e sunuldu
Fikirde Birlik ve Mücadele Platformu Başkanı Kürşat Mican, sapkınlık faaliyetlerinin engellenmesi için başlattıkları kampanya kapsamında Anadolu'nun her köşesinden 150 bin imzaya ulaştıklarını belirtti.

TBMM'nin Çankaya kapısı önünde bir araya gelen platform üyeleri adına konuşan Mican, "Başta 18 Eylül 2022'de Saraçhane'de olmak üzere ülkemizin muhtelif vilayetlerinde gerçekleştirdiğimiz 'Büyük Aile Buluşmaları ve Yürüyüşleri' ile sapkın akımlara karşı toplumsal farkındalık oluşturmaya gayret ettik." dedi.

Mican, sapkınlığı ülkenin en önemli güvenlik ve beka meselesi olarak değerlendirdiklerini dile getirerek "Özellikle yeni nesillerimiz üzerindeki yıkıcı etkisini ve cemiyet hayatımızda, sosyal dokumuzda yaptığı ağır tahribatı, açtığı derin yaraları ve sebebiyet verdiği ahlaki dejenerasyonu yakinen müşahede ettik. Artık devlet yetkililerimizce ivedilikle radikal adımların atılması gerektiği kanaatine vardık. Zira ailemizi ve nesillerimizi kaybetmekle karşı karşıyayız.

Ülkemizi dört bir yandan kuşatan bu vahim durum karşısında LGBT dayatmasının ve propaganda faaliyetlerinin ülkemizde son bulması, tüm derneklerinin, kulüplerinin, kafelerinin kapatılması, ergenlik çağındaki çocukların etki altında kalarak cinsiyet değiştirme arzusuyla başvurduğu cinsiyetsizleştirme ameliyatlarının yasaklanması için başlattığımız imza kampanyası neticesinde Anadolu'muzun her köşesinden topladığımız imzalarla 150 bin imzaya ulaştık." ifadesini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.