Hizan Kaymakamı Özçelik, Mesir Tepe Askeri Üs Bölgesini Ziyaret Etti

Hizan Kaymakamı Özçelik, Mesir Tepe Askeri Üs Bölgesini Ziyaret Etti
Bitlis'in Hizan Kaymakamı Nurhalil Özçelik, 2 bin 850 rakımlı Mesir Tepe Askeri Üs Bölgesini ziyaret ederek, güvenlik güçleriyle bir araya geldi ve çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bitlis'in Hizan ilçesinde görev yapan Kaymakam Nurhalil Özçelik, Mesir Tepe Askeri Üs Bölgesi'ni ziyaret etti. İhlas Haber Ajansından edinilen bilgiye göre, Ziyaret sırasında Kaymakam Özçelik, bölgenin güvenliğini sağlamak amacıyla kurulan bu üs bölgesinde görev yapan askerler ve güvenlik korucularıyla bir araya geldi.

aw073240-03.jpg

Kaymakam Özçelik'in beraberinde İlçe Jandarma Tabur Komutanı Binbaşı Ömür Tekeli ve İlçe Emniyet Müdürü İlker Çınar da bulunuyordu. Ziyaret sırasında, Mesir Tepe Askeri Üs Bölgesi'nde incelemelerde bulunuldu, nöbet kulübeleri ziyaret edildi ve bölgede görev yapan askerler ve güvenlik korucularıyla sohbet edip çalışmalar hakkında brifing aldı.

aw073240-02.jpg

Kaymakam Özçelik, zorlu hava koşullarında, gece gündüz demeden görev yapan güvenlik güçlerine teşekkür ederek, "Devletin birliği ve bütünlüğü ile vatandaşın huzuru için gece gündüz demeden, zor şartlarda dahi büyük bir özveri ve fedakârlıkla görev icra eden güvenlik güçlerinin, vatandaşlarımızın güvenliklerinin teminatı olduğunu gördük" dedi.

aw073240-01.jpg

aw073240-04.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.