Ahlat'ta Gençlerden Cumhuriyet Sunumu Alkışlandı

Ahlat'ta Gençlerden Cumhuriyet Sunumu Alkışlandı
Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Ahlat Kaymakamlığı tarafından düzenlenen "Gençlerin Gözünden Cumhuriyet" başlıklı sunum, lise öğrencileri tarafından ilgiyle dinlendi.

Bitlis'in Ahlat ilçesinde, Cumhuriyet'in önemini ve değerini vurgulamak amacıyla düzenlenen "Gençlerin Gözünden Cumhuriyet" adlı sunum büyük ilgi gördü. Ahlat Kaymakamlığı tarafından Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleştirilen etkinlikte, Ahlat ilçesindeki lise öğrencileri Cumhuriyet ile ilgili sunumlar gerçekleştirdi.

Gençlerden Cumhuriyet Konulu Sunumlar Alkışlandı

Öğrenciler, "Cumhuriyet ve eğitim, Cumhuriyet ve gençlik, Cumhuriyet ve sanat, Cumhuriyet ve kültür, Cumhuriyet ve bilim, Cumhuriyet ve spor" gibi farklı konularda sunumlarını sundular. Sunumlar, katılımcılar tarafından büyük bir dikkatle izlendi ve sık sık alkışlandı. Bu etkinlik, gençlerin Cumhuriyet'i kendi bakış açılarıyla ele almalarına ve önemli konuları dile getirmelerine fırsat sağladı.

aw066550-03.jpg
Ahlat'ta Gençlerden Cumhuriyet Sunumu Alkışlandı

Sunumun gerçekleştirildiği okullar arasında Ahlat Selçuklu Anadolu Lisesi, Ahlat Sadullah Gencer Anadolu Lisesi, Ahlat Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Ali Ayber Anadolu Lisesi, Ahlat Bilim Sanat Merkezi, Ahlat Şehit Mesut Ardıç Anadolu İmam Hatip Lisesi ve Ahlat Erzen Hatun Anadolu Lisesi bulunuyordu.

Sunumun sonunda Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, öğrencileri başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti ve onlara hediyeler takdim etti. Düzenlenen sunuma Ahlat Kaymakamı Batuhan Bingöl, birçok kurum amiri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Bu tür etkinlikler, gençlerin Cumhuriyet'in temel değerleri hakkında bilinçlenmelerine ve katkı sağlamalarına yardımcı oluyor.

aw066550-07-1.jpg

aw066550-05.jpg

aw066550-04.jpg

Kaynak:İHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.