Bitlis'te Çocuklar Kendi Yaptıkları Topaçlarla Yarışma Yaptılar

Bitlis'te Çocuklar Kendi Yaptıkları Topaçlarla Yarışma Yaptılar
Bitlis'in Değirmenaltı Köyü'nde, öğrencilerin kendi yaptıkları özgün topaçlarla düzenledikleri yarışma renkli görüntülere sahne oldu.

Bitlis'in Değirmenaltı Köyü İlkokulu öğrencileri, kendi yaratıcılıklarıyla hazırladıkları topaçlarla keyifli bir yarışmaya imza attılar. Pet şişe kapağı, çivi, ip, bant, plastik boru, ağaç parçaları ve yapıştırıcı gibi malzemelerle kendi topaçlarını yaparak yarışmaya katılan öğrenciler, hem eğlenceli bir zaman geçirdi hem de yeteneklerini sergiledi.

Öğrenciler Arasında Topaç Yarışması Büyük İlgi Gördü

Okul öğretmenleri ve idarecileri tarafından düzenlenen bu yarışma, köydeki öğrenciler arasında büyük ilgi gördü. Öğrenciler, kendi hazırladıkları topaçlarıyla yarışmaya katılarak hem eğlenip hem de rekabet etme fırsatı buldular.

aw196927-04.jpg

Okul Müdürü: Öğrencileri Eğlendirirken Motive Ediyoruz

Okul Müdürü Fikri Bakır, “Öğrencilere değişik oyunlar oynatıyoruz. Hem eğleniyor hem de motive oluyorlar. Kendi yaptıkları topaçlarını da bugün ilkini düzenlediğimiz 1. Geleneksel Topaç Yarışması'nda yarıştırdılar. Onlar kadar öğretmenlerimiz ve köylülerimiz de eğlendi. Emeği geçen öğretmen, veli ve öğrencilerimizi kutluyorum" belirtti.

aw196927-05.jpg

Öğrencilerin heyecanlı ve renkli yarışı, hem onları hem de etkinliğe katılan öğretmenleri ve köy sakinlerini eğlendirdi. Bu tür etkinliklerin, öğrencilerin eğitim hayatına renk kattığı ve motivasyonlarını artırdığı gözlemlendi. Okul yönetimi, öğretmenler, veliler ve öğrenciler bu güzel etkinlik için bir araya gelerek keyifli bir gün geçirdiler.

aw196927-06.jpg

aw196927-02.jpg

(İHA)

Kaynak:İhlas Haber Ajansı (İHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.