Yeniden Refah Partisi Hizan İlçe Teşkilatı Filistin İçin Basın Açıklaması Yaptı

Yeniden Refah Partisi Hizan İlçe Teşkilatı Filistin İçin Basın Açıklaması Yaptı
 Yazı İşleri Müdürü
Hizan İlçe Teşkilatı, cuma namazı çıkışında Filistin için duygusal bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Hizan halkının destekleriyle okunan açıklamada Filistin'e destek vurgusu yapıldı.

Bitlis'in Hizan ilçesinde bulunan Yeniden Refah Partisi İlçe Teşkilatı, Filistin'e duyulan destek ve dayanışmayı ifade etmek amacıyla dikkat çeken bir basın açıklaması gerçekleştirdi. Açıklama, cuma namazının ardından Bediüzzaman Sadi Nursi Camii çıkışında yapıldı.

Hizan İlçe Teşkilatı, Filistin'e Destek İçin Açıklama Yaptı

Hizan İlçe Teşkilatı Başkanı Yafes ALCA tarafından okunan basın açıklamasında Filistin için duyulan derin endişe ve dayanışma ifade edildi. Açıklamada, Filistin'deki son gelişmeler ve yaşanan zorlu süreçlere dikkat çekilirken, Filistin halkının yanında olduklarını ve onlara destek verdiklerini belirtildi.

photo1697213441-2.jpeg

Açıklama sırasında Hizan halkının da büyük bir ilgi ve destek gösterdiği, tezahüratlarla ve alkışlarla açıklamaya eşlik ettiği bildirildi. Açıklamanın sonunda ilçe başkanı, yoğun ilgi ve destek gösteren halka teşekkür ederek açıklamayı sonlandırdı.

Bu tür açıklamalar, toplumun bir araya gelerek Filistin'e ve benzeri meselelere dikkat çekmeye ve dayanışma göstermeye devam ettiğini gösteren önemli bir ifade olarak kabul edilmektedir.

photo1697213441.jpeg

photo1697213441-1.jpeg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.