Gazzeli Bir Babanın İsyanı Yürekleri Burktu

Gazzeli Bir Babanın İsyanı Yürekleri Burktu
 İnternet Editörü
Filistinli bir baba, Siyonist rejimin Gazze'de yarattığı abluka sonucu zorlu çadır hayatını anlatıyor. Yağmur, soğuk ve ilaç eksikliği çocuklarını hasta ediyor.

Gazze Şeridi'ndeki Siyonist rejim saldırılarından kaçarak zorlu bir çadır hayatına sürüklenen Filistinli bir baba, BM UNRWA'nın sosyal medya hesabında paylaşılan bir video ile dünyaya sesini duyurdu. Ablukanın yoğun olduğu Gazze'nin orta kesimine sığınan baba, çocuklarının soğuk ve yağmurdan etkilenerek hasta olduğunu ifade etti.

Bir Ailenin Çaresiz Çığlığı

Çadırda geçirdikleri gece boyunca yaşadıkları sıkıntıları anlatan baba, “Çocuklarımız soğuk ve yağmurdan dolayı hasta oldu. Burada hayat çok zorlaştı.” dedi. Aile, un, ekmek ve ilaç gibi temel ihtiyaçlardan yoksun olduklarını dile getirerek yardım çağrısında bulundu.

gazzeli-baba-yasadiklari-zorluklari-anlatti-f89168cf.jpg

Yağmurlu havalarda çadırda uyuyamadıklarını belirten Filistinli baba, "Gazze’deki insanların güvenliği ve seçenekleri yok. Gidecek başka yerleri yok.” diye endişelerini paylaştı. Siyonist rejimin Gazze'de yarattığı yaşanılmaz koşullara dikkat çekilen paylaşımda, insanların güvenli bir yer bulma şansının olmadığı vurgulandı. Gazze'de yaşayan 2 milyon Filistinlinin zorla aç ve susuz bırakıldığı, hava ve kara saldırıları sonucu 2 milyon kişinin yerinden edildiği belirtiliyor. Yerinden edilenler, güvenli bir bölge arayışında olup, barınma merkezlerinde hijyen, su, yiyecek ve ilaç sıkıntısıyla mücadele ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.