Hastane Acil Servisinden Kaybolan Kadın, Çöp Konteynerinde Ölü Bulundu

Hastane Acil Servisinden Kaybolan Kadın,  Çöp Konteynerinde Ölü Bulundu
Aix-en-Provence şehrinde bir hastanenin acil servisine kaldırılan 85 yaşındaki demans hastası kadın, kaybolduktan 2 gün sonra hastanenin bodrumundaki çöp konteynerinde ölü bulundu.

Fransa'nın Aix-en-Provence şehrinde yaşanan trajik olayda, demans hastası 85 yaşındaki bir kadın, acil servise getirildikten sonra kayboldu ve 2 gün sonra hastanenin bodrumundaki çöp konteynerinde ölü olarak bulundu. Olay, 23 Şubat'ta yaşlı kadının nöbet geçirmesi üzerine kızı Claudine tarafından hastaneye götürülmesiyle başladı.

Claudine, annesinin tedavisi sırasında bir içecek almak için hastaneden ayrıldığında, geri döndüğünde annesinin acil servisteki yerinin değiştirildiğini fark etti. Hemşirelerin, annesini tedavi gördüğü bölüme alamayacaklarını belirtmeleri üzerine eve dönen Claudine, hastaneden gelen telefonla annesinin kaybolduğunu öğrendi. Hastane yönetimi, güvenlik kameralarıyla ilgilenen çalışanın izinde olduğunu ve kameralara erişim şifresinin kendilerinde olmadığını bildirdi.

fransada-skandal-acil-ser-970-2-41.webp

Claudine, hastane çevresinde ve sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunarak kayıp annesini aramaya başladı. Ancak güvenlik kameralarına erişim sağlanamayınca, itfaiye görevlisi kuzeni ile birlikte aramalara devam etti. 25 Şubat'ta hastanenin bodrumundaki çöp konteynerinde annesinin cansız bedeni bulundu. Olay sosyal medyada büyük tepki toplarken, Aix-en-Provence Savcılığı soruşturma başlattı. Claudine, annesinin ölümünden hastaneyi sorumlu tutuyor ve güvenlik kameralarına erişim sağlayamamanın sorumluluğunu araştırıyor.

fransada-acil-servise-kaldirilan-yasli-kadin-hastane-copunde-olu-bulundu-1709205119-8869.webp

(AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.