Siyonist İşgal Rejimi, 135 Gündür Gazze'yi Kan ve Gözyaşıyla Bombalıyor

Siyonist İşgal Rejimi, 135 Gündür Gazze'yi Kan ve Gözyaşıyla Bombalıyor
Filistin'in kalbi Gazze, 135 gündür Siyonist işgal rejiminin hava, kara ve deniz saldırılarına maruz kalıyor. İşgal çetesi, sivil yerleşimlere yönelik saldırılarda onlarca masum Filistinli'nin hayatını kaybetmesine neden oluyor.

Siyonist işgal rejimi, 7 Ekim'den bu yana Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarına ara vermeden devam ediyor. Havadan, karadan ve denizden gerçekleştirilen saldırılarda Gazze kent merkezi başta olmak üzere birçok nokta hedef alınıyor. Bu saldırılarda en az 40 Filistinli hayatını kaybetti, onlarca kişi de yaralandı.

İşgal Çetesinin Saldırıları Sivilleri Tehdit Ediyor

İşgal çetesinin Gazze'ye yönelik saldırıları devam ederken, özellikle sivil yerleşim birimleri hedef alınıyor. Masum sivillerin yaşamını yitirdiği saldırılarda, Siyonist işgal rejimi Kassam Tugayları karşısında ağır kayıplar yaşadığı için Gazze'deki sivil insanları hedef alarak kayıplarını gizlemeye çalışıyor.

875bf663-0219-4089-a63a-cdb3948096a5.webp

Siyonist işgal rejimi, 7 Ekim'den bu yana Gazze'ye düzenlediği saldırılarda en az 12 bin 660’sı çocuk, 8 bin 570’i kadın olmak üzere 28 bin 858 Filistinli'nin şehit olduğu, 68 bin 677 kişinin de yaralandığı belirtiliyor. Ancak enkaz altında halen binlerce kişinin bulunduğu düşünülüyor. Uluslararası toplumdan gelen çağrılara rağmen Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik saldırıları devam ediyor.

siyonist-isgal-rejimi-135-gundur-gazzeyi-bombaliyor-7563019d.jpg

(İLKHA)

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.