Siyonist İşgal Rejimi Ev Baskınlarını Arttırdı! Esir Almaya Devam Ediyor

Siyonist İşgal Rejimi Ev Baskınlarını Arttırdı! Esir Almaya Devam Ediyor
İşgalci İsrail katliamlarını giderek arttırıyor. Yapılan saldırılar katliamlar yetmiyormuş gibi şimdide ev baskınları yapılıyor.

Son dönemde, Filistin halkına yapılan saldırı artan gerilime dair önemli gelişmeler yaşanıyor. Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde gerçekleşen ev baskınlarıyla ilgili son bilgilere göre, onlarca Filistinli evlerinden alıkonuldu. İşgalciler, Nablus, el-Halil ve Tubas şehirlerine düzenledikleri baskınlar sırasında, bir dizi kişiyi gözaltına aldı.

Baskınlar Sonucu Filistinli Gözaltıları Artıyor

Filistin resmi haber ajansı WAFA'nın raporlarına göre, el-Halil şehrindeki bazı köylerde ve diğer bölgelerde gerçekleşen baskınlarda toplam 14 Filistinli, işgal güçleri tarafından alıkonuldu. Batı Şeria'nın kuzeyindeki Tubas şehrinde de iki kişi gözaltına alındı. Bu olaylar, Filistin İslami Direniş Hareketi HAMAS'ın askeri kanadı olan İzzeddin El-Kassam Tugayları'nın "Aksa Tufanı" operasyonunun başlamasından bu yana yaşanan ev baskınlarının bir parçası olarak gerçekleşiyor. Batı Şeria ve Kudüs bölgelerinde sık sık düzenlenen bu baskınlar, bölgedeki gerginliği daha da tırmandırıyor. Olaylarla ilgili güncel bilgileri sizin için takip ediyoruz.

siyonist-isgal-rejimi-ev-baskinlarina-devam-ediyor-069ee002.jpg

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.