Siyonist İşgal Rejimi Gazze'de 4. Camiyi Hedef Aldı

Siyonist İşgal Rejimi Gazze'de 4. Camiyi Hedef Aldı
Gazze'deki Siyonist işgal rejiminin savaş uçaklarının düzenlediği hava saldırıları sonucunda, Şeyh Ahmet Yasin Camii dahil olmak üzere toplam 4 cami yıkıldı. Bu saldırılar, abluka altındaki Gazze Şeridi'ne yönelik artan hava saldırılarına işaret ediyor.

Gazze Şeridi'nde yaşanan çatışmaların gölgesinde, Siyonist işgal rejimi savaş uçakları, Şeyh Ahmet Yasin Camii'nin de aralarında bulunduğu toplam 4 camiyi hedef aldı. Şiddetli hava saldırıları sonucunda bu camiler yıkıldı, bölgedeki insanlar büyük bir yıkımın eşiğinde bulunuyor.

İsrail'in Gece Boyunca 500'den Fazla Hava Saldırısı

Siyonist işgal rejimi, Gazze Şeridi'ne karşı gece boyunca 500'den fazla hava saldırısı düzenlediğini açıkladı. Bu saldırılar, bölgedeki tansiyonun yükselmesine ve insanların güvenliği için ciddi bir tehdit oluşturuyor. Aynı zamanda, Gazze'deki bu camilere yönelik yapılan saldırılar, uluslararası toplumun dikkatini çekiyor ve ciddi endişelere neden oluyor.

Siyonist işgal rejiminin Gazze'ye yönelik artan hava saldırıları ve camilere zarar verme eylemleri, bölgedeki gerginliği tırmandırıyor ve insan hakları savunucuları ile uluslararası kuruluşlar arasında kınanıyor. Gelişmeleri yakından takip ediyoruz ve tarafları çatışmanın sona erdirilmesi ve barışçıl bir çözüm bulunması için çağrıda bulunmaya çağırıyoruz.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.