Uçakta Panik: Yolcu Acil Çıkış Kapısını Açmaya Çalıştı!

Uçakta Panik: Yolcu Acil Çıkış Kapısını Açmaya Çalıştı!
Bir uçakta yaşanan olayda, bir yolcu kalkışa kısa bir süre kala uçağın acil çıkış kapısını açmaya çalıştı. Yolcu, panik atak geçirerek gözaltına alındı.

Tayland'ın kuzeyinde bulunan Chiang Mai Havalimanı'ndan kalkışa hazırlanan Thai Airways'e ait "TG121" sefer sayılı yolcu uçağında, bir yolcu kalkıştan kısa bir süre önce panik atak geçirerek acil çıkış kapısını açmaya çalıştı. Yolcu, uçağın ön bölümündeki acil çıkışa doğru koşarken kapının kilidini açmaya çabaladı. Aynı anda birisinin saldıracağını söyleyerek bağıran yolcu, kabin görevlileri tarafından durduruldu.

Olayın Nedenleri Polis Tarafından İnceleniyor

Olayın ardından uçağa sürüklenen yolcu, kabin görevlileri tarafından sakinleştirildi ve polise teslim edildi. Yolcunun neden böyle bir davranışta bulunduğu ve yaşanan panik atakla ilgili detaylar henüz açıklanmazken, polis tarafından sorgulanacak. Yolcunun açtığı kapının uçağın güvenliği üzerinde herhangi bir etkisi olmadığı belirtildi.

acil-cikis-kapisini-acmaya-calisan-yolcu-gozaltina-alindi-4b94600c.jpg

Olayın ardından uçuşa bir süre ara verildi ve güvenlik kontrolleri yeniden yapılarak uçak kalkışa hazır hale getirildi. Uçuş, yaşanan olayın ardından planlanan saatte devam etti. (AA)

Kaynak:Anadolu Ajansı (AA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.