İşgal Ordusu İnsan Konvoyunu Bombalayarak Çok Sayıda Ölü Var

İşgal Ordusu İnsan Konvoyunu Bombalayarak Çok Sayıda Ölü Var
Gazze'deki İçişleri Bakanlığı, İsrail ordusunun yerinden edilmiş insanlardan oluşan bir konvoyu bombalaması sonucu 70 kişinin öldüğünü ve 200'den fazla kişinin yaralandığını açıkladı.

Gazze'de yaşanan trajik bir olayda, İsrail ordusunun yerinden edilmiş insanları taşıyan bir konvoyu bombalayarak çok sayıda can kaybına neden oldu. Gazze'deki İçişleri Bakanlığı, bu acı olayın sonuçları hakkında kara haberler verdi. Saldırı sonucu 70 kişi yaşamını yitirirken, 200'den fazla insan da yaralandı.

Gazze'deki İsrail Saldırıları: Çocuk Hastanesi de Hedef Alındı

Özellikle Gazze Şeridi'nin kuzeyinde yaşayan Filistinliler, İsrail işgal ordusunun 7 günden uzun süredir süren saldırıları nedeniyle bölgenin güneyine gitmek için akşam saat 20.00'ye kadar süreleri olduğunu belirtiyorlardı. Ancak bu acı olay, birçok insanın hayatını kaybetmesine ve yaralanmasına neden oldu.

Öte yandan, Gazze'deki Durra Çocuk Hastanesi'nin de İsrail savaş uçakları tarafından atılan fosfor bombalarıyla vurulduğu açıklandı. Bu tür olaylar, uluslararası toplumda İsrail-Filistin çatışması konusundaki endişeleri ve acil çözüm gerekliliğini bir kez daha vurguluyor.

Kaynak:İlke Haber Ajansı (İLKHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.